Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“, reabililtat energetic de Draft Construct SRL. Primăria Medgidia scoate din conturi peste 13 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

10 May, 2024 17:00 704 Marime text
  • Contractul de execuție a lucrărilor creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu“ din Medgidia“ a fost adjudecat, de societatea Draft Construct SRL.
  • Contractul atribuit pe data de 25 aprilie are o valoare de 13.075.704,91 lei.
  • Asociat unic și administrator al firmei Draft Construct SRL este Dumitru Țigănescu.
 
Municipiul Medgidia anunță pe SEAP că a atribuit contractul care vizează reabilitarea energetică a Liceului „Dragomir Hurmuzescu“ din oraș.
 
Contractul „Execuție lucrări în cadrul obiectivului «Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice – Liceul Tehnologic «Dragomir Hurmuzescu» din Medgidia“ a fost adjudecat, pe data de 25 aprilie,  de societatea Draft Construct SRL. Contractul are o valoare de 13.075.704,91 lei.
 
Proiectul are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii în clădirile publice care să asigure o creștere a ocupabilității, adaptabilității și mobilității forței de muncă, care să conducă la un consum redus de energie și limitarea emisiilor de gaze cu efect de seră.

Date tehnice ale construcției:
- Nr.carte funciara: 106850;
- Suprafață teren: 7.284 mp;
- Regim de înălțime: Corp 1 Liceu - P+2E,Corp 2 Liceu- P+2E, Corp 3 Atelier, Laborator Chimie, Sala de sport- P;
- Suprafață construită: 1.589 mp;
- Suprafață spațiu verde: 2.070 mp.
 
Construcția propusă spre eficientizare/modernizare se încadrează în:
- corpul C1, corpul C2, corpul C3 în categoria de importanta „C” normală, conform HGR nr. 766/1997;
- Corp C1, C2 - clasa II de importanță conform P100/1-2013;Corp C3 - clasa III de importanță conform P100/1-2013.
 
La sfârșitul contractului de execuție, toate lucrările trebuie să fie realizate conform documentației de proiectare aprobată.
 
 
Despre Draft Construct SRL

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 22 martie 2024, Draft Construct SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Constanța, pe strada Constantin Bobescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Dumitru Țigănescu, al cărui nume se regăsește și în Draft Dinamic Construct SRL, Draft Master Construct SRL și Draft Proinvest Construct SRL, toate din Constanța.
 
Conform termene.ro, Draft Construct SRL figurează cu 54 de achiziții directe (CNAIR SA, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța SA, Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța printre autoritățile contractante) și 109 contracte publice (Comuna Lumina, UM 02543 Iași, Comuna Iana printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Draft Construct SRL a declarat 38 de angajați, profit peste 3,02 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 46,52 de milioane de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și.
 
Licitații Constanța: Draft Construct SRL, contract de circa 200.000 de euro cu Primăria Lumina, pentru Clubul de Vară (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe: Primăria Medgidia cumpără servicii artistice în valoare de peste 100.000 lei (DOCUMENTE)
 
Primăria Medgidia scoate din conturi peste 400.000 de lei pentru un eveniment inedit, organizat de Ziua Copilului (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii