Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 13 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

ro

08 May, 2024 17:00 771 Marime text
  • Primăria Municipiului Mangalia, județul Constanța, a atribuit către 3G Sport – IP un contract în valoare de 135.865 de lei, echivalentul a peste 27.000 de euro, potrivit cursului actual
 
Primăria Municipiului Mangalia, județul Constanța, a atribuit către 3G Sport – IP un contract în valoare de 135.865 de lei, echivalentul a peste 27.000 de euro, potrivit cursului actual.  
 
3G Sport – IP a obținut contractul prin cumpărare directă.
 
Obiectul achiziției este „dotări bazin pentru proiectul Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră”.
 
Detaliile din anunțul de atribuire arată că Primăria Mangalia va achiziționa următoarele dotări pentru bazinele de înot aferente proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră”:
  • Culoare despărțitoare 25m, cu sisteme de prindere retractabile pentru pardoseală - 1 set din 5 bucăți
  • Dispozitive strângere culoare despărțitoare - 1 set din 2 bucăți
  • Benzi negre pentru bazin de înot - 1 set din 6 bucăți
  • Scări din inox pentru piscinele cu rigolă cu 4 trepte - 1 set din 4 bucăți
 
Produsele au un termen de garanție valabil pentru 24 de luni.
 
Despre 3G Sport – IP
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 8 mai 2024, 3G Sport – IP SRL se află în reorganizare judiciară. Societatea are sediul în Petrești, județul Ilfov, strada Balanței nr. 36A, funcționează din anul 1993 și obiectul de activitate este „lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat”.
 
Firma a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste două milioane de lei, un profit de peste 25.000 de lei și șase angajați.
 
Asociatul unic al 3G Sport – IP SRL este Ionela – Simona Gheorghe, care deține capitalul de 150.200 de lei. Ea este și administratorul, alături CII Barbu Mariana (administrator judiciar).
 
Potrivit sursei citate, Ionela – Simona Gheorghe mai apare în firmele Fast Food SRL și 3G Imob SRL.
 
Licitatiapublica.ro arată că 3G Sport – IP SRL are trei achiziții directe adjudecate la nivel național, două fiind încheiate cu autorități contractante din județul Constanța. Prima achiziție directă a fost parafată cu Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă, la data de 1 martie 2023.
 
Toate cumpărările directe ale 3G Sport – IP SRL pot fi consultate în secțiunea „DOCUMENT”.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Primăria Mangalia, executată silit. Ce spune primarul Cristian Radu despre un teren scos la licitație de un executor judecătoresc (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii