Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstantaEsteBine Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 2, 9 mai 2024. Vremea afară este schimbătoare

ro

09 May, 2024 09:01 513 Marime text
Valul 6 de energie – partea întâi – ziua 2, 9 mai 2024. Vremea afară este schimbătoare
 
Vremea afară este schimbătoare.
 
Reacția corpului în interior este la fel de schimbătoare.
Este o perioadă foarte bună pentru suplimente, vitamine și minerale.
 
Recomand fiolele de la Oligo-vegetal, cu Fier, Zinc, Crom sau Iod, funcție de nevoile fiecărei persoane. O fiolă pe zi, 14 zile, în acest val de energie crescătoare, ajută la susținerea corpului pe imunitate (Zincul și Fierul) și pe metabolisme (Cromul, pentru tăiat pofta de dulce și Iodul, pentru intensificat arderile și accelerat o cură de slăbire).
 
 
Pe lângă aceste fiole cu minerale, ar merge bine și Spirulysat-ul concentrat sau original (AlgoSource), ca și sursă de mai multe minerale de origine oceanică, o fiolă pe zi, zilnic, 14 zile, ca atare, sau impreună cu Magnesiul marin hiposodat original sau concentrat, o fiolă în apă, 14 zile.
 
 
Oricare dintre combinațiile de mai sus, pentru următoarele aproximativ două săptămâni, vor susține corpul să reziste mai bine la adaptările multiple prin care trece, odată cu variațiile importante de temperatură, umiditate și presiune atmosferică.
 
 
Datorită mineralelor, se mai controlează somnolența și nevoia de odihnă pe care multe organisme o simt în această perioadă. Decât să multiplicăm numărul de cafele zilnic, și să slăbim suprarenalele, este mai înțelept să adăugăm ceva susținere naturală pentru corpurile noastre.
 
 
La Webinarul de pe 16 mai de la ora 19.00 vom explica în mod detaliat mecanismele prin care ficatul și fierea ne facilitează adaptările la solicitările exterioare de energie (digestie, metabolisme, mișcare, emoții) și cum putem să susținem aceste organe atât de importante, în plină transformare de primăvară.
 
Astăzi ne acordăm la energia care este, la valul în creștere al presiunii atmosferice și ne străduim să curgem alături de el, ajustând activitățile și reacțiile interioare la ceea ce este. Fără să ne luptăm cu slăbiciunea interioară și fără să lăsăm povestea din cap să ne ducă în telenovele. Nu este cancer. Este doar astenie de primăvară.
Să ne fie bine tuturor
Cu iubire,
 
Articol și foto: ZyannaOrinda/Facebook.com
 
Citește și
#ConstanțaEsteBineValul 6 de energie - partea întâi - ziua 1. 8 mai 2024. Am lăsat în urmă și luna nouă, dar și vibrația Sărbătorilor 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii