Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campusul Școlar din Cumpăna, județul Constanța, eveniment deosebit în cadrul proiectului "Food for Life" (FOTO)

ro

09 May, 2024 17:58 628 Marime text

Astăzi, 9 mai 2024, la Campusul Școlar din comuna Cumpăna, a avut loc un eveniment deosebit în cadrul proiectului "Food for Life".

Campania "Porția de Bunătate" inițiată de Asociația “Sol Maris” cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Comunei Cumpăna și împreună cu parteneri numeroși au oferit unui număr de 50 de copii din localitate o zi specială, de neuitat.

Copiii, aflați în evidența Compartimentului de Asistență Socială, au primit un prânz bogat și au participat la diverse activități întreținute de voluntarii asociației și animatorii de la Clubul Amicii, cât și de DJ Paul. De asemenea au imortalizat amintirile acestei zile mulțumită Căsuței Foto Happy. S-au alăturat evenimentului și elevi de la Școala nr. 30 „Gheorghe Țițeica”din Constanța, care au adus cu ei 50 de pachete cu dulciuri pentru copiii participanți, au transmis reprezentanții Consiliului Local al Comunei Cumpăna.

Acesta este deja al treilea an în care se desfășoară o astfel de acțiune în comuna Cumpăna, celelalte două fiind realizate cu sprijinul Crucea Roșie Română, filiala Constanța.

În cadrul evenimentului, doamna primar a transmis mulțumiri speciale doamnei Carmen Lungu, director onorific al Asociației Sol Maris. Doamna Lungu, care până recent a fost directorul filialei Crucea Roșie Constanța, acum activează în cadrul acestei asociații, aducându-și contribuția la aceste acțiuni de solidaritate și bunătate.

Ne bucurăm să vedem comunitatea implicată în astfel de inițiative și că putem să aducem un strop de bucurie în inimile copiilor din Cumpăna.

Împreună, putem face diferența!- a mai punctat sursa citată. 




Citește și:

Competiție de handbal organizată de ISJ Constanța la CumpănaOpt echipe vor lua startul la Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Etapa Națională
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii