Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța ABADL Dobrogea Litoral a fost dată în judecată de o firmă din București

ro

10 May, 2024 17:00 572 Marime text
  • Steel House Construct SRL este reclamant, iar Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral pârât într-un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Constanța.
  • Mariana-Magdalena Șerban este asociat unic și administator al firmei Steel House Construct SRL.
 
Pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă pe data de 29.04.2024, a fost înregistrat dosarul cu indicativul 12744/212/2024 și obiectul - ordonanţă preşedinţială sistare lucrări.
 
Părţile dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt: Steel House Construct SRL - reclamant, iar Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral  - pârât.
 
În ședința din 8.05.2024, judecătorii au amânat pronunțarea la data de 09.05.2024. „Pronunţarea urmează să se facă prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunțată în ședință publică din 08.05.2024.Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării“, se spune în soluția pe scurt.

 
Despre Steel House Construct SRL

 
Înnființată în anul 2023, firma are sediul social pe strada Lămâiului nr. 4 din București și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Mariana-Magdalena Șerban este asociat unic și administator al firmei.
 
Potrivit termene.ro, Mariana-Magdalena Șerban mai este asociat în Benefit Bio Consultant SRL.
 
În anul 2021, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de 1.077.419 lei și un profit de 123.614 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe: ABADL a bătut palma cu Kity Krentz SRL, din Constanța! Vizată, zona de îmbăiere aferentă litoralului Mării Negre
 
Cumpărare Directă Constanța: ABADL a atribuit un contract societății Iridex Group Salubrizare SRL. Ce prevede acesta (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii