Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

ro

07 May, 2024 13:05 1188 Marime text


Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian și candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, vorbește, miercuri, 8 mai de la ora 14.00, în cadrul unui interviu la ZIUA LIVE, despre proiectele sale și despre campania electorală.

Are 20 de ani de administrația la conducerea primăriei Valu lui Traian.

Doar în ultimul său mandat, Florin Mitroi, împreună cu echipa sa, a atras 44 de milioane de euro pentru proiecte aflate la acest moment în diferite stadii de implementare.

Ce își propune să realizeze din postura de președinte al CJ Constanța, care vor fi direcțiile de dezvoltare ale județului dar și ce va face cu proiectele, studiile de fezabilitate pentru care s-au accesat sau nu fonduri, aflăm la ZIUA LIVE.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii