Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța „Pastilă amară“ pentru cunoscutul Romeo Ursu, alias Genică Boenică! Cererea de redeschidere a procesului penal, respinsă

ro

10 May, 2024 17:00 710 Marime text
 
 
  • În trecut, judecătorii din Constanța i-au aplicat lui Romeo Ursu, cunoscut ca Genică Boenică, o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.  
 
Decizie definitivă, la Constanța, pentru Romeo Ursu, cunoscut ca Genică Boenică! Adus în România, din Iordania, pentru executarea unei pedepse privative de libertate, Genică Boenică a solicitat judecătorilor din Constanța, potrivit datelor noastre, redeschiderea procesului penal, însă atât judecătorii de la Tribunalul Constanța, cât și cei ai Curții de Apel Constanța au respins cererea bărbatului.
 
Decizia magistraților este una definitivă!
 
Amintim, în trecut, judecătorii din Constanța i-au aplicat bărbatului o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.
 
Potrivit IGPR, la data de 18 septembrie 2023, polițiștii Direcției Investigații Criminale - I.G.P.R., cu sprijinul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul București.
 
Confost sursei, acesta a fost condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității.
 
„De asemenea, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanța, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.
Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penitenciar“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Condamnat la Constanța!
Ministrul Justiției mulțumește celor care au contribuit la aducerea în țară a lui Romeo Ursu, zis Genica Boenică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii