Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Dac Technology SRL furnizează dotări pentru unitățile de învățământ din Dobromir. Contract de peste 90.000 de euro cu primăria (DOCUMENT)

ro

10 May, 2024 17:00 925 Marime text
  • Dac Technology SRL este deținută de Marian Panait și Nicoleta Melania Panait.
Dac Technology SRL și-a adjudecat de la Primăria Dobromir contractul vizând mobilierul destinat unităților de învățământ din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă.
 
Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 461.114 lei fără TVA, adică aproape 93.000 de euro, la cursul actual.
 
Inițial, achiziția fusese estimată de către primărie la 461.392,82 de lei fără TVA.
 
Denumirea achiziției este „Contract - Dotare cu mobilier în cadrul proiectului: «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Dobromir, județul Constanța»“.
 
Despre Dac Technology SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2024, Dac Technology SRL a fost înființată în 2005, are sediul social în București, pe strada Frumușani și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are un punct de lucru și în Sectorul 5.
 
Asociați figurează Marian Panait și Nicoleta Melania Panait, primul fiind și administrator, iar numele celor doi legându-se și de Quality Medical Consumables SRL.
 
Conform termene.ro, Dac Technology SRL figurează cu 692 de achiziții directe (Comuna Ciocile, Comuna Curtești, Comuna Bălcăuți printre autoritățile contractante) și 88 de contracte publice (Comuna Izvoru Berheciului, UAT Comuna Grădiștea Brăila, Comuna Dobromir printre autoritățile contractante).
 
În 2022, firma a declarat nouă angajați, profit pete 270.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,47 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Constanța
Comuna Dobromir investește peste 60.000 de euro, bani europeni, în dotări școlare (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii