Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a stabilit data la care ar putea fi „anulată“ uniforma de la Școala 39 Nicolae Tonitza, din Constanța!

ro

10 May, 2024 15:09 533 Marime text
  • Dosarul vizează culoarea lila a cămășii uniformei elevilor de la Nicolae Tonitza.
La Tribunalul Constanța, s-a stabilit data la care ar putea fi anulată decizia prin care s-a stabilit culoarea „lila“ a cămășii din cadrul uniformei elevilor de la Școala Gimazială Nr. 39 Nicolae Tonitza, din oraș!
 
Judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței au amânat pentru sfârșitul lunii mai pronunțarea unui verdict în procesul care vizează uniforma școlară.
 
Cazul a fost judecat ieri, 9 mai 2024, la Tribunal și, după ascultarea pledoariilor, instanța de judecată a anunțat că decizia va fi luată la data de 23 mai 2024.
 
Potrivit datelor noastre, la Tribunal, dosarul se află în atenția completului prezidat de magistratul Parascheva Dorin, din cadrul Secției de Contencios administrativ și fiscal a instanței.


Oricare va fi decizia Tribunalului, ea va putea fi ulterior atacată la Curtea de Apel.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Constanța a emis autorizația de construire Începe reabilitarea Școlii Gimnaziale nr.39 „Nicolae Tonitza“ cu bani alocați prin PNRR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii