Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:11 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Gabrielei Babalîc, secretar general al comunei Vulturu (DOCUMENT)

ro

09 May, 2024 19:01 1213 Marime text

 foto: Pexels
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, ale Gabrielei Babalîc, având funcţia de secretar general al comunei Vulturu, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.


 
În ultima declarație de avere, depusă pe 14.06.2023, a menționat că deţine un teren intravilan de 4.973 m2, în Vulturu, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta are și un teren intravilan în Mihai Kogălniceanu, județul Constanța, de 550 m2, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Aceasta a înscris în declarația de avere și un credit la Alpha Bank, contractat în 2019, scadent în 2045, în valoare de 50.000 euro.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 42.300 lei salariu de la Primăria Vulturu și 39.996 lei, salariul soțului de la Serviciul Public de Alimentare cu Apă și Canalizare Vulturu.
 
Aceasta a declarat și suma de 36.852 lei, pensia soțului.

Nu a declarat interese.
 
  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Gabrielei Babalîc.  Citește și:

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Lilianei Trandafir, secretar la Comuna Oltina, județul Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii