Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:42 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Balkan Marine Bunker Assets SRL, din Constanța, controlată de o companie Rusia, a intrat în faliment!

ro

10 May, 2024 09:35 1193 Marime text
 
 
 
  • SC Balkan Marine Bunker Assets SRL a fost fondatată în luna iulie a anului 2021, se ocupă de ativități de servicii anexe transportului pe apă, are sediul pe strada Traian, din Constanța, și este controlată de GPN Foreign Assets Management LLC, din Rusia. Ca administrator apare Trufaș Tatiana Magdalena, din București
 
 
Societatea comercială Balkan Marine Bunker Assets SRL, cu sediul în municipiul Constanța, controlată de compania GPN Foreign Assets Management LLC, din Rusia, a intrat în faliment - prin procedura simplificată – fără perioadă de observație.
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța, în dosarul 1993/118/2024
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 8 iulie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 10 mai 2024, SC Balkan Marine Bunker Assets SRL a fost fondatată în luna iulie a anului 2021, se ocupă de ativități de servicii anexe transportului pe apă, are sediul pe strada Traian, din Constanța, și este controlată de GPN Foreign Assets Management LLC, din Rusia.
 
Ca administrator apare Trufaș Tatiana Magdalena, din București
 
Trufas Tatiana Magdalena mai apare în Luta Comex S.R.L., din București, și în Rubikon Shipping and Trading S.A., Geneva Sucursala Constanta, din Constanța.
 
Pentru anul 2022, SC Balkan Marine Bunker Assets SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 1.155.648 de lei și un profit net de 69.839 de lei. 
 
De precizat că și Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, cu sediul social pe strada Traian, bloc Clădirea Business Center, din municipiul Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență!
 
Solicitarea Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA a fost concretizată în dosarul 824/118/2024, cauză înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, la data de 8 februarie 2024.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, pe data de 27 februarie 2024, Tribunalul Constanța a respins cererea de deschidere a procedurii simplificate a falimentului formulată de debitoarea Gazpromneft Marine Bunker Balkan S.A., ca neîntemeiată.
 
Totodată, instanța a respins cererile de deschidere a procedurii generale a insolvenţei împotriva debitoarei Gazpromneft Marine Bunker Balkan S.A. formulată de creditorii Cablenet S.R.L. şi Balkan Marine Bunker Assets S.R.L., ca neîntemeiate.

Decizia tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel Constanța. Primul termen în apel a fost stabilit pentru data de  15 mai 2024.

Foto cu rol ilustrativ.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Gazpromneft Marine Bunker Balkan SA, din Constanța, controlată de două companii din Rusia, cere să intre în insolvență!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii