Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat. Agenții economici din Satul de Vacanță amenință cu depunerea unei plângeri penale împotriva primarului Chițac

ro

07 May, 2022 00:00 2968 Marime text
  • Agenții economici din Satul de Vacanță sunt nemulțumiți cu privire la faptul că Primăria Constanța nu le eliberează autorizații de funcționare
  • Motivul este că nu au un contract de superficie cu titlu oneros pe terenurile aferente tuturor acestor restaurante, pensiuni, terase și alte active
  • Agenții economici consideră abuziv refuzul primăriei și dacă situația nu le va fi soluționată favorabil, se vor adresa Parchetului
  • Aceștia au mai spus că au peste 500 de angajați care ar putea rămâne pe drumuri
 

 
Agenții economici din Satul de Vacanță sunt nemulțumiți cu privire la faptul că Primăria Constanța nu le eliberează autorizații de funcționare.
Motivul este că nu au un contract de superficie cu titlu oneros pe terenurile aferente tuturor acestor restaurante, pensiuni, terase și alte active.
Aceștia susțin că au demarat procedura de obținere a autorizațiilor încă de la începutul acestui an și în loc de documente au primit un răspuns tipic românesc: nu se poate!

Asta în condițiile în care anul trecut, aceeași primărie le-a eliberat autorizații de funcționare.

Agenții economici consideră abuziv refuzul primăriei și dacă situația nu le va fi soluționată favorabil, se vor adresa Parchetului, unde vor înregistra o plângerea penală împotriva primarului, Vergil Chițac.

„Ani de zile am depus la Primărie solicitări să cumpărăm terenul aferent căsuțelor și nu ni s-a răspuns niciodată. Noi suntem societăți comerciale, cu toate taxele și impozitele achitate la zi, inclusiv pentru folosire teren și eliberare autorizație de functionare”, au susținut agenții economici într-o conferință de presă.

Aceștia au mai spus că au peste 500 de angajați care ar putea rămâne pe drumuri dacă Primăria Constanța nu dă curs solicitării de emitere autorizații de funcționare pentru căsuțele și spațiile comerciale din Satul de Vacanță.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Constănțeanul supărat. Vapoarele lui Mazăre să fie înlocuite cu excavatoarele și buldozerele lui Chițac
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii