Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat UPDATE O barieră improvizată sugrumă un copac pe strada Mihai Eminescu din Constanța! Accesul pentru populație, parțial blocat (GALERIE FOTO)

ro

11 Apr, 2024 11:37 1224 Marime text
Un constănțean a sesizat cotidianul ZIUA de Constanța de o situație bizară pe strada Mihai Eminescu, colț cu strada Smârdan, în apropiere de Restaurant Zorile din municipiu, unde o barieră improvizată limitează accesul pietonilor și a bicicliștilor în zonă.

Mai precis, în zona unde bordura trotuarului este coborâtă pentru accesul facil pentru bicicliști sau persoane în scaun cu rotile ori pentru familii cu copii în cărucior a apărut o barieră care este legată de un copac și un semn de circulație, care îngrădește, astfel, accesul.



„Va scriu prezentul mail pentru a va aduce la cunostinta ca pe strada Mihai Eminescu colț cu strada Smârdan (restaurantul Zorile), in dreptul bordurii coborate pentru a facilita accesul bicicletelor, carucioarelor cu copii cât si persoanelor cu dizabilitate, a apărut in urma cu cateva luni o poarta metalica improvizata, legata/prinsa de stalpul unui semn de circulatie si de copacul de langa statuia lui Jean Constantin, făcând astfel imposibilă trecerea, cu atat mai mult cu cat in dreapta cat si-n stanga acesteia sunt locuri de parcare ocupate zilnic de masini”, ne-a scris constănțeanul.



Același om a precizat că această sesizare a mai fost făcută telefonic de nenumărate ori la dispeceratul poliției locale, chiar și la departamentul disciplinei in construcții, însă fără niciun răspuns/rezultat concret.


Am încercat să obținem un punct de vedere de la municipalitate, dar până la publicarea materialului demersul nu a fost cu succes, urmând să publicăm de îndată ce vom avea un răspuns poziția primăriei.


UPDATE

Reprezentanții Primăriei Constanța vor face verificări asupra situației prezentate.

UPDATE 2

Politiștii locali au luat în considerare informațiile transmise și au acționat în consecință, trimitând o solicitare către comisia de circulație pentru securizarea zonei. Solicitarea a fost avizată pozitiv ieri, iar în cel mai scurt timp se vor monta piloni și se va demonta bariera.

Citește și

Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii