Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:19 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Întrevederea secretarului de stat Ana Tinca cu ambasadorul agreat al Republicii Kârgâze în România, nerezident, Idris Kadyrkulov

ro

26 Apr, 2024 08:49 293 Marime text
Comunicat de presă
Întrevederea secretarului de stat Ana Tinca cu ambasadorul agreat al Republicii Kârgâze în România, nerezident, Idris Kadyrkulov
 
Secretarul de stat pentru afaceri strategice Ana Tinca a avut joi, 25 aprilie 2024,  o întrevedere cu ambasadorul agreat al Republicii Kârgâze în România, cu reședința la Kiev, Idris Kadyrkulov, pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare.
Secretarul de stat Ana Tinca a adresat felicitări ambasadorului Idris Kadyrkulov și i-a transmis succes în îndeplinirea mandatului pentru consolidarea relațiilor dintre cele două țări, atât în plan bilateral, cât și în cadrul organizațiilor internaționale.
Cei doi oficiali au evidențiat importanța dezvoltării cooperării româno-kârgâze, cu accent pe palierul politic și cooperarea economică. Totodată, au avut un schimb de opinii cu privire la cooperarea Republicii Kârgâze cu Uniunea Europeană și la situația de securitate în Asia Centrală.
Ambasadorul agreat Idris Kadyrkulov a evidențiat întreaga sa disponibilitate de a contribui la aprofundarea cooperării cu România în domeniile de interes reciproc, cu valorificarea potențialului existent la nivelul celor două țări. 
La finalul întrevederii, secretarul de stat Ana Tinca și-a exprimat încrederea într-o dezvoltare substanțială a relațiilor româno-kârgâze în perioada următoare și l-a asigurat pe ambasadorul agreat Idris Kadyrkulov de întregul sprijin al autorităților române.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii