Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Harghita Bilanțul misiunilor zilnice

ro

26 Apr, 2024 10:58 259 Marime text
BULETIN  INFORMATIV
 
Bilanțul intervențiilor din ultimele 48 de ore
În ultimele două zile (24-25.04.2024), pompierii salvatori harghiteni au intervenit cu promptitudine în 12 situații de urgență înregistrate la nivel județean.
În acest interval de timp, echipajele SMURD au efectuat cele mai multe misiuni, peste 80% din totalul intervențiilor, în urma cărora 10 persoane au fost asistate medical.
Totodată, pompierii au intervenit pentru o misiune de deblocare ușă, în municipiul Miercurea Ciuc, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în municipiul Gheorgheni, unde firele electrice de pe un stâlp de iluminat, scoteau scântei.
Pentru protecția comunităților, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 2 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT, semnalând prezența animalelor sălbatice (urși) în localitatea Morăreni, comuna Lupeni.
Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență - fiipregatit.ro și aplicația mobilă DSU sunt instrumente esențiale pentru informarea și pregătirea cetățenilor în fața situațiilor de urgență.
Accesați acum www.fiipregatit.ro și descărcați, gratuit, aplicația de mobil DSU, din AppStore sau Google Play, pentru a afla mai multe informații privind modul de comportare înainte, în timpul și după producerea unei situații de urgență.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii