Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Pe b-dul Lăpușneanu, pistele de biciclete trec prin stațiile de autobuz. Un constănțean a făcut reclamație la Poliție. Ce răspuns a primit?

ro

25 Oct, 2023 14:27 2601 Marime text



Un constănțean supărat a sesizat Poliția Municipiului Constanța, nemulțumit de faptul că pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, stațiile de autobuz au fost amplasate haotic, unele dintre acestea chiar în fața refugiilor în care constănțenii așteaptă autobuzele.

Bărbatul, Radu I. spune că de la Primăria Constanța nu a primit niciun răspuns atunci când a depus aceeași sesizare.







În răspunsul primit, reprezentanții Poliției i-a comunicat că a fost identificat executantul amenajării rutiere și au fost dispuse măsurile legale în conformitate cu legislație privind circulația pe drumurile publice.

Totodată, Poliția Municipiului Constanța ar fi solicitat remedierea mai multor deficiențe, inclusiv cea legată de repoziționarea adăposturilor pentru călători din stațiile destinate transportului public, astfel încât călătorii să nu se intersecteze cu utilizatorii de biciclete.








PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Constănțeanul supăratStrigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 26 Oct, 2023 10:06 De ce au fost desfintate cosurile de gunoi stradale de pe str. MIHAI VITEAZU ? In prezent, cetatenii arunca gunoaiele pe jos. Poate reusiti sa aflati un raspuns de la primarie. Multumesc.