Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Un copac înclinat din cartierul Km. 4-5 sperie locuitorii din zonă. Un bărbat a sesizat Primăria Constanța

ro

08 Apr, 2024 14:08 919 Marime text


Un locuitor din cartierul Km. 4-5, municipiul Constanța, a sesizat cotidianul ZIUA de Constanța de un eventual pericol pentru cetățenii care stau în zonă din cauza unui copac înclinat.

Speriat după furtunile care au măturat orașul în ultimul an și de riscul de a cădea, bărbatul a făcut sesizare la Primăria Constanța. „Sunt deranjat că ei nu fac nimic!”, ne-a spus omul în cauză, care totodată a menționat că acel copac se află înclinat la aproximativ 7 grade, după cum se poate observa și în imaginile atașate.



Contactați telefonic, reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că vor efectua verificări asupra sesizării depuse. „Toate sesizările primite de către Primăria Constanța sunt luate în serios și tratate în ordinea priorității”, au menționat reprezentanții municipalității. Totodată, facem mențiunea că în perioada aceasta încă se pot face tăieri de copaci, nefiind încă perioada în care copacii să intre în vegetație. Din acel moment, se poate interveni doar în cazuri urgente.



Citește și

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii