Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Strigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!

ro

22 Sep, 2023 11:03 2049 Marime text
 



Cristina T. , o constănțeancă care locuiește în cartierul Compozitori ne-a transmis o sesizare în legătură cu situația din zonă. Femeia care are un copil mic spune că situația a scăpat de sub control cu câinii vagabonzi iar problema  nu este de azi, de ieri ci de luni bune.

„Am un copil mic, ceea ce ma obligă să folosesc zona de referință deoarece este în drumul meu spre parcul de joacă dintre blocuri și spre Lidl-ul din zonă.  De multe ori am preferat să merg în alt parc mult mai departe decât să ajung în zona cu pricina de teama unui atac, mai ales asupra copilului meu. 
Ca cetățean  mi-am făcut datoria de a sesiza de două ori autoritățile competente, având  doua sesizări la activ, sesizări nefinalizate și expirate deja de luni bune.





Zilele acestea am avut nevoie să ajung la supermarket , (nu mai zic nimic de parc că este închis de mai bine de o săptămâna), și am fost mârâită de câini, norocul meu fiind ca au trecut niște mașini și s-au agățat de ele, altfel nu știu ce făceam fiind cu cea mică într-o tricicletă de copii.


Ne simțim în pericol în fiecare zi. Câinii sunt agresivi, se încaieră și cu cei care au stăpân și sunt plimbați în lesă, este o situație ieșită de sub control.  Ieri, încercând să îi ocolesc pe cei de la pubele, am fost mârâită de alți doi dintre blocuri", ne-a transmis constănțeanca supărată.

Precizăm că am solicitat un punct de vedere Primăriei Constanța pe care îl vom publica în momentul în care îl vom primi.



Citește și:
Constănțeanul supărat Limitatoarele de viteză sunt de vină! Locuitorii de pe Bdul 1 Mai Vechi se plâng de faptul că nu se mai pot odihni din cauza vibrațiilor și a zgomotelor

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 04 Feb, 2024 22:01 Vezi tu bă Gogule în mizeria aia de cartier compozitori nici măcar trotuare nu sunt așa că până la ce vrei tu mai durează.
  • Gogu 22 Sep, 2023 16:32 Nu o deranjează ca in cartierul Compozitorilor nu exista grădinița, școala sau spital, nu, problema sunt câini comunitari, atât putem. Ducem copii la gradi, școala , spital cu mașina proprie, câini comunitari sunt problema, mârâie…