Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Locuitorii de pe strada Recoltei din Palazu Mare, nemulțumiți că le-au fost smulși copacii plantați în fața caselor (GALERIE FOTO)

ro

09 Oct, 2023 20:04 2840 Marime text
Locuitorii de pe strada Recoltei din cartierul constănțean Palazu Mare sunt nemulțumiți de faptul că după asfaltarea trotuarului le-au fost smulși copacii plantați în casetele prevăzute. 

Oamenii menționează că aveau toate avizele necesare eliberate de Primăria Constanța, prin Direcția Servicii Publice pentru plantarea arborilor respectivi. 

Locuitrorii s-au revoiltat cțând au observat că arborii nu mai sunt acolo și au sunat la 112. 

La fața locului ar fi ajuns și polițiștii care ar fi demarat cercetările. 

Contactat telefonic, unul dintre locatarii de pe strada Recoltei, Gheorghe Ivan a precizat pentru ZIUA de Constanța că problemele  ar fi apărut de când se ridică în zonă un imobil P+2. 

„Această doamnă care ridică imobilul P=2 ne face reclamații din aproape orice. Aproape în fiecare zi solicită intervenția Poliției Locale pentru orice nu îi convine. Am fost reclamat și la Garda de Mediuu și la Enel și la RAJA. Toți au venit și au făcut verificări la mine în curte. De la Mediu am primit o amnedă de 3000 de lei pentru că am în spatele curții câteva fiare vechi. Alți vecini au fost reclamați ba că și-au turnat trotuar în propriile curți, ba că au organizat petreceri de botez sau aniversări“ - a precizat pentru ZIUA de Constanța Gheorghe Ivan. 

Citește și: 

Constănțeanul supăratStrigăt de disperare al unei mămici - „Câinii comunitari au pus stăpânire pe cartierul Compozitorilor"!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii