Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Dumitru-Pan SRL a obținut un nou contract de la Primăria Năvodari. Firma va încasa 126.000 lei (DOCUMENT)

ro

26 Apr, 2024 12:30 361 Marime text
cumparari directe constanta cat plateste primaria navodari pentru cosit zone verzi adiacente cailor publice
  • UAT Năvodari achiziționează serviciul de inchiriere autovehicul transport material și personal întreținere și reparații, transportul persoanelor și materialelor la verificarea, întreținerea și reparația locurilor de joacă.
  • Dumitru-Pan SRL și-a adjudecat, pe data de 20 aprilie 2024, prin negociere directă, contractul „Închiriere autovehicul transport materiale și personal întreținere și reparații“.
  • Valoarea achiziției este de 126.000 lei.
 
 
Primăria Năvodari a semnat cu Dumitru-Pan SRL. Firma și-a adjudecat, pe data de 20 aprilie 2024, prin negociere directă, contractul „Închiriere autovehicul transport materiale și personal întreținere și reparații“. Valoarea achiziției este de 126.000 lei.
 
Se achiziționează serviciul de închiriere autovehicul transport material și personal întreținere și reparații, transportul persoanelor și materialelor la verificarea, întreținerea și reparația locurilor de joacă aflate pe raza UAT Năvodari serviciul de transport se va realiza pentru necesitatile serviciilor de resort.
 
Verificarea, întreținerea și reparația sistemelor de irigații, întreținere și reparații, transportul persoanelor și materialelor la verificarea, întreținerea și reparația locurilor de joacă, prestarea serviciului se va face în functie de notele de comandă formulate și comunicate de către achizitor / beneficiar.
 
Serviciul de transport mașini, unelte, scule și materiale specifice activității serviciilor publice se va realiza la și de la punctele de lucru.
 
Autovehiculul va lucra cel putin 8 ore/ zi. Prestatorul are obligația sa asigure conducător auto, combustibil, lubrifianții, reparațiile necesare necesare autovehiculului fără a avea pretenții suplimentare. prestatia se va realiza pe o perioada de 252 de zile lucrătoare.
 
 
 
Despre Dumitru-Pan SRL
 
 
Potrivit termene.ro, Dumitru-Pan SRL a fost înființată în anul 1994,  are sediul social în comuna Corbu, județul Constanța și se ocupă de „Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții“. Asociat unic în SC Dumitru-Pan SRL este Aurel Niță, care deține și calitatea de administrator.

În 2022, SC Dumitru-Pan SRL cu 4 salariați a avut o cifră de afaceri de 2.294.514 lei și un profit de 25.639 lei. SC Dumitru-Pan SRL a câștigat de la autorități publice locale, prin negociere directă, 94 de contracte. Printre acestea se numără Orașul Năvodari, Școala Gimnazială "Gheorghe Lazar" Corbu, Serviciul Public de Salubrizare Corbu și altele.
 
În anul 2022, firma cu 4 salartiați a avut o cifră de afaceri de 2.294.514 lei și un profit de 25.639 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și:

Primăria Năvodari a semnat contractul de finanțare Grădinița nr. 3 „Lumea Florilor“ din Năvodari va fi renovată energetic

Cumpărări directe Constanța: Primăria Năvodari închiriază autocisternă pentru udat spații verzi (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii