Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul Electoral a respins candidatura lui Matei la Primăria Năvodari! Se va adresa instanțelor de judecată

ro

26 Apr, 2024 12:59 769 Marime text
 
 
Biroul Electoral al orașului Năvodari a respins candidatura pentru funcția de primar al orașului a lui Nicolae Matei, fost edil și actual consilier local.

Acesta a vrut să candideze la funcția de primar din partea Partidului Neamul Românesc și susține că va ataca decizia Biroului Electoral în instanțele de judecată.

„Domnii din BEC, apreciează în mod greșit că am nevoie de reabilitare pentru a-mi fi ștearsă condamnarea de “dare de mită “, ori antecedentele penale nu se pot șterge , reabilitarea sterge doar interdictțile , iar eu nu am nici o interdicție electorală”, a scris Matei pe pagina sa de socializare.
 
Vă reamintim că cererea lui Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, privind constatarea intervenirii reabilitării de drept din pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată de judecători în 2016, se află pe rolul Curții de Apel Constanța.  

Matei Nicolae, fostul primar din Năvodari, județul Constanța, a contestat decizia Tribunalului Constanța (nr. 129/2024 din 27.03.2024) prin care i-a fost respinsă ca inadmisibilă cererea privind constatarea intervenirii reabilitării de drept din pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare aplicată de judecătorii Curții de Apel Constanța, în 2016.
 
Contestația lui Matei Nicolae a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel Constanța, dosar 903/118/2024  
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 8 mai 2024.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii