Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Un student la medicină și logodnica sa, lăsați în câmp, la Constanța, de șoferul Bolt! „Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului...”

ro

05 Apr, 2024 13:07 3063 Marime text
Sursa PexelesUn student la Medicină și logodnica sa a trecut prin clipe groaznice din cauza unui șofer care se ocupă de transport alternatic, prin platforma Bolt. Acesta a comandat o cursă de la Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare, având ca destinație clinica OCH, din Ovidiu, iar la un moment dat șoferul a decis să îi lase pe cei doi în mijlocul câmpului, într-o zonă neamenajată pietonal.
 
Tânărul s-a adresat companiei prin intermediul serviciului de relații cu clienții, iar un răspuns de la companie a venit prin care a fost informat că se va analiza comportamentul șoferului și vor fi luate măsuri.


 
Redăm mai jos sesizarea studentului la Medicină și cele petrecute:
 

„Doresc să fac cunoscut comportamentul agresiv al unui conducător auto Bolt. În cursul zilei de astăzi, 04.04.2024, am comandat cursă cu punct de plecare de la spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare, Constanța și destinația la Ovidius Clinical Hospital, Ovidiu, Constanța. Conducătorul auto s-a abătut de la traseul indicat de GPS iar în momentul în care am semnalat acest aspect într-un mod cât se poate de civilizat, dânsul mi s-a adresat foarte agresiv acuzandu-ma că eu sunt de vină pentru acest lucru, trebuia să spun de la început unde vreau să ajung.
I-am explicat domnului șofer în același mod civilizat că locația mea era corect introdusă, și nu am considerat că era necesar să ofer și indicații verbale pentru a ajunge la destinație. În acel moment, soferul a oprit brusc mașina în mijlocul străzii și pe un ton agresiv ne-a impus pe mie și logodnicei mele să coborâm în acel moment, în acel loc...
 
Pentru a evita orice pericol, ne-am supus indicației conducătorului auto... Am fost lăsați în mijlocul câmpului, în mijlocul drumului... Fiind din nou expuși la alte pericole, aflându-ne pe un drum național , neexistând un spațiu destinat pietonilor, în plin câmp. Am trimis mesaje de ajutor pe aplicația bolt dar nu am primit niciun răspuns. La aproximativ 10 ore după acest incident și o sumedenie de mesaje trimise către compania bolt, atât prin aplicație cât și prin email și Instagram, în continuare nu primim niciun răspuns.
 
Poliția nu poate face nimic în astfel de situații deoarece nu am fost agresați fizic, aparent neexistând nicio metodă profilactică pentru persoanele cu acest potențial violent. Persoane în mașina cărora se pot urca și copii, femei gravide, bătrâni și care pot ajunge și ei să fie lăsați în mijlocul câmpului pentru simplul fapt că semnalează incorectitudinea prestării serviciului”, ne-a transmis studentul.

 
Așa cum spuneam și mai sus, compania Bolt a venit cu un răspuns pentru tânărul implicat în incidentul de mai sus. Iată ce i-a transmis reprezentantul companiei:



Citește și

Accident rutier cu două mașini implicate, în zona Victoria, Constanța (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii