Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Trei bărbați au ajuns în spatele gratiilor după ce au încălcat legea

ro

30 Mar, 2022 17:34 917 Marime text
Mandat de executare, Sursa foto cu rol ilustrativ: Unsplash

Marți, 29 martie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. 

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 31 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 8 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.
 
La aceeași dată, conform IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani, 10 luni și 20 de zile de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
În cursul zilei de marți, 29 martie polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 
 
Cei trei bărbați au fost escortați și încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii