Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șoferiță de 21 de ani, beată și sub influența substanțelor interzise, implicată într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei

ro

02 May, 2024 18:39 992 Marime text
La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.45, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe șoseaua Mangaliei s-a produs un accident rutier.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, de 21 de ani, respectiv 24 de ani.

În urma accidentului rutier, femeia de 21 de ani a fost ușor rănită.

„Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, în cazul femeii de 21 de ani rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul acesteia au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Citește și: 

Accident rutier la Doraly, în Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii