Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Mandate prelungite pentru membrii Consiliului de Administrație a Avicola Lumina SA

ro

22 Apr, 2024 12:18 396 Marime text


În urma Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății Avicola Lumina SA, s-a aprobat prelungirea mandatului Consiliului de Administrație, păstrându-se acceași componență și aceleași funcții, pentru un nou mandat cu o durată de patru ani, începând cu data de 10.04.2024 – 02.04.2028, astfel:
  • Lidia Gheorghe – președinte
  • Gheorghe Antochi – membru
  • Marinel Iacob – membru
 
S-au actualizat datele de indentificare ale Lidiei Gheorghe și lui Marinel Iacob.
 
S-a aprobat, pentru primul an de mandat, începând cu luna martie 2024, acordarea unei indemnizații în sumă de 3.420 de lei brut/lunar pentru fiecare administrator.
 
Hotărârea din 22 februarie 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 1955 din data de 19 aprilie 2024.
 
Despre Avicola Lumina SA
 
Datele de pe termen.ro arată că Avicola Lumina SA a fost înființată în anul 1992, are sediul în Lumina, județul Constanța, pe Șoseaua Tulcei nr. 111, iar obiectul de activitate este „creșterea păsărilor”.
 
Firma a înregistrat în 2022 o cfiră de afaceri de aproape de 65 de milioane de lei, un profit de aproximativ trei milioane de lei și 111 angajați.
 
Acționar majoritar este Agricola International SA (74,1%) și mai multe persoane fizice (25,9%).
 
Conform RECOM, Gheorghe Antochi mai este prezent în: Adacom SRL (radiată), Avicola SA (radiată), Confex SA (radiată), Europrod SA, Intertrade Union SA (radiată), Salbac SA și Suinprod SA (radiată). Lidia Gheorghe mai apare în: Agroindustriala Traian SA, Com – Agrotam SA, Golimbaci Comixt SRL, Lira Expertiză și Audit SRL și Suinprod SA (toate radiate). Marinel Iacob este și în Avicola SA (radiată).
 
Conform termene.ro, Avicola Lumina SA are adjudecate 92 de achiziții directe, amjoritatea fiin încheiate cu Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Constanța Investiții la Avicola Lumina. Se construiește o stație de ouă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii