Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Simonei Elena Radu, consilier achizițiii publice la Comuna Cerchezu (DOCUMENTE)

ro

02 May, 2024 19:24 674 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Simonei Elena Radu, consilier achizițiii publice la Comuna Cerchezu, județul Constanța.

Potrivit declarației de avere completate în mai 2023, Simona Elena Radu deține un apartament de 42 mp în Mangalia, dobândit în anul 2021.

Aceasta a menționat că are un autoturism Skoda an de fabricație 2012.

În anul 2021 a contractat un credit de 65.000 de lei scadent în 2026.

La rubrica venituri a menționat salariul de la Comuna Cerchezu de 43.920 lei, salariul soțului de 22.950 lei și alocația copilului de 2448 lei.

În declarația de interese completată în mai 2023 nu a menționat nimic.

În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Simonei Elena Radu, consilier achizițiii publice la Comuna Cerchezu, județul Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Vioricăi Utu, inspector superior la Comuna Amzacea (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii