Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Poliția duce în spatele gratiilor patru bărbați. Iată ce fapte i-au adus în Penitenciarul Poarta Albă

ro

19 Apr, 2024 20:16 853 Marime text
foto: Pexels Polițiștii au pus în aplicare mai multe mandate la data de 18 aprilie a.c., reușind identificarea și încarcerarea unor infractori căutați de autorități.

Aceste mandate vizau persoane acuzate de diverse infracțiuni, printre care deținerea și traficul de droguri, constituirea unor grupuri infracționale organizate și alte activități ilegale.

 Oficial de la IPJ Constanța

Mandate puse în aplicare de polițiști! 
 
La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 330 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

 
La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 63 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

 
La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de cinci ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

 
La data de 18 aprilie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


Citește și:

Trei bărbați au ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Cât timp vor petrece după gratii pentru trafic de droguri
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii