Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

ro

02 May, 2024 19:49 759 Marime text
Polițiștii IPJ Constanța au aplicat mai multe amenzi în urma unor acțiuni desfășurate în județul Constanța. 

La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.
 
La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 11.000 de lei.
 
La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.500 de lei.
 
La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.
De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
La data de 1 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță Publică, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea traficului și consumului de substanțe interzise.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.500 de lei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

În noaptea de 1 Mai, Poliția Rutieră a dat amenzi însumate de 10.000 de lei (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii