Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:10 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Femeilor Social Democrate Constanța a oferit daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de îngrijire din județul Constanța (GALERIE FOTO)

ro

02 May, 2024 19:44 739 Marime text
Foto: OFSDÎn prag de sărbători, cu bucuria Învierii Domnului  Nostru Iisus Hristos în suflet, ne reamintim mai mult ca oricând de importanța de a fi alături de cei dragi și de a oferi sprijin celor aflați în nevoie.
 
Astăzi, 2 mai 2024, la fel ca în ajunul fiecărei mari sărbători din an, reprezentantele Organizației Femeilor Social Democrate Constanța au oferit conform tradiției, daruri persoanele vârstnice aflate în centrele de îngrijire din județul Constanța.

Potrivit reprezentanților OFSD, peste 500 de persoane au primit produse alimentare tradiționale pentru masa de Paște constând în ouă roșii, carne de miel, cozonaci, fructe și răcoritoare dar și salcie sfințită în Ziua de Florii.
 

„Doamnele social-democrate au vizitat cu această ocazie, aducând o bucurie bunicilor din Căminul pentru persoane vârstnice Constanța, Centrul de Îngrijire și Asistență din comuna Poarta Albă, Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Andrei”, Centrului de Îngrijire și Asistență “Armonia” și Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități (CAbR) “Sf. Luca” din orașul Negru Vodă.
 
Pentru noi, fiecare gest de bunătate reprezintă o contribuție valoroasă în construirea unei comunități mai unite și mai empatice. Prin aceste activități, în spiritul Învierii Domnului Iisus Hristos, ne străduim să aducem bucurie și lumină în inimile celor din jur. Ceea ce facem este doar o picătură într-un ocean. Prin aceste daruri, încununate de o vorbă bună şi o îmbrăţişare, am încercat să aducem în inimile bătrânilor bucuria Paștelui. Cu fiecare ocazie, întâlnirea cu aceste suflete blânde și iubitoare, este plină de emoție și recunoștință!“ - au mai precizat reprezentanții OFSD Constanta

Citește și: 

Mariana Gâju (PSD) – „Nu sunt adepta compromisurilor pentru a promova. O femeie trebuie să se gândească la demnitatea ei”! (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii