Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţi ai cluburilor din judeţul Constanţa, nominalizaţi pentru ancheta de final de an a Federaţiei Române de Rugby

ro

12 Dec, 2017 00:00 1757 Marime text
Ca la fiecare final de an, Federaţia Română de Rugby va întocmi clasamentele celor mai buni dintre cei buni, pe baza votului la mai multe categorii, la fiecare în parte existând câte cinci nominalizări. Printre cei evidenţiaţi se numără şi mai mulţi reprezentanţi ai cluburilor constănţene. Se votează pe pagina oficială a FRR, până pe 18 decembrie, la ora 10.00.
 
Nominalizaţii echipelor din judeţul Constanţa sunt următorii: Ştefan Ştefăroi (Bucovina Suceava / Tomitanii Constanţa), Marian Niţă şi Nicu Ignea (CS Năvodari) - cel mai bun jucător din Divizia Naţională de seniori (sezonul 2016/2017); Răzvan Lolea, Ştefan Cucoş (Tomitanii Constanţa) - cel mai bun jucător din Divizia A (sezonul 2016/2017); Adrian Ţală (Tomitanii Constanţa) - cel mai bun junior; Cristian Cojocaru (Tomitanii Constanţa) - cel mai bun antrenor de seniori; Nicolae Radu Mocanu (Tomitanii / LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa) - cel mai bun antrenor de juniori; Florin Băcioiu (Victoria Cumpăna) - antrenorul anului la mini-rugby.
 
Totodată, în ancheta Federaţiei vor fi acordate şi alte premii: cel mai bun arbitru român din 2017; cea mai bună echipă şi cel mai bun antrenor, categoria copii; Trofeul Coalter (cel mai bun oficial de club în 2017); Hall of Fame; cel mai bun club de rugby din România în 2017, la categoriile copii, juniori şi seniori; cea mai bună echipă din România; premiul pentru întreaga carieră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii