Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Manolache, președintele AMRB, prezent la ședința de bilanț pe 2023 a Asociației Județene de Rugby Constanța (DOCUMENT)

ro

14 Dec, 2023 17:00 1251 Marime text

 
  • Cei prezenți la întrunire au prezentat bilanțul activităților desfășurate pe parcursul anului 2023, unele probleme cu care se confruntă și obiectivele pentru 2024.
 
Întrunirea Asociației Județene de Rugby Constanța (președinte, Florian Constantin), cu ocazia bilanțului pe anul 2023, s-a derulat în sala de ședințe de la stadionul „Mihai Naca“, iar pe lângă vicepreședinții AJR Sorin Trancă și Cristian Cojocaru și reprezentanți de cluburi din județ, a fost prezent și Nicolae Manolache, președintele Asociației Municipale de Rugby București.
 
Cele două structuri de conducere, constănțeană și bucureșteană, au o bună relație de colaborare, iar echipe de copii de pe litoral participăla campionatul AMRB. „Din 2008, împreună! AMRB alături de AJR Constanța! Împreună suntem mai puternici și trecem peste greutăți!“, a fost mesajul lui Sorin Trancă.
 
„Sunteți suflet din sufletul meu“
 
„Chiar dacă trec printr-o perioadă de sănătate mai precară, am venit la acest eveniment, întrucât sunteți suflet din sufletul meu. Vă știu pe toți, știu cât vă doriți să faceți sport, sport cu copiii, care e cel mai important. Mă bucur că, de la venirea mea la București, am reușit să atragem echipele din Dobrogea. Mai sunt și alte zone, dar baza e de la Constanța, care participă cu plăcere. Ați fost și veți fi mereu bineveniți. Rezultatele sunt bune, pentru că sunteți în față la toate categoriile. Nu am avut probleme. La orice sfârșit de an, e bine să vă vedeți și să mai povestiți. Trebuie să duceți activitatea din rugby cât puteți de bine, știu că e greu. Fără dumneavoastră nu se poate întâmpla nimic. Trasul la o singură căruță e important“, a menționat Nicolae Manolache.      
 
Cei prezenți la întrunire au prezentat bilanțul activităților desfășurate pe parcursul anului 2023, unele probleme cu care se confruntă și obiectivele pentru 2024. Dintre oamenii de rugby din județ nu au lipsit de la eveniment Cristian Cojocaru (ACS Tomitanii Constanța), Cristian Husea, Cornel Suciu (CS Năvodari), Robert Diaconescu (CS Năvodari, dar și Peștera), Adrian Pllotschi (LPS „Nicolae Rotaru“), Cornel Vasile (CSC Mihail Kogălniceanu), Dumitru Barbu (CS Medgidia), Dan Radu, Marcel Giucăl (CSO Ovidiu), Adrian Țacu (Ghindărești, Topalu), dar și Andrei Szemerjai, fostul director al LPS „Nicolae Rotaru“ sau Răducu Popescu (de la Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius“ Constanța). Robert Diaconescu este și arbitru internațional. 
 
În documentul atașat este bilanțul activității pe 2023 al AJR Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Rugby
Tomitanii Constanța, cu ambele echipe pe podium. „A devenit o caracteristică a lunii noiembrie“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii