Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța s-a calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

ro

15 Apr, 2024 11:17 1034 Marime text


Echipa de rugby Under-16 de la Tomitanii Constanța a obținut calificarea la turneul final al întrecerii naționale de la această categorie de vârstă (juniori 3), cu două etape înaintea încheierii sezonului regular al zonei Muntenia.

În etapa a 12-a, Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru) a jucat pe teren propriu cu CSA CSS Steaua, iar, într-o atmosferă deosebită, creată de numeroasa asistență, gazdele au câștigat cu 31-22, succesul aducându-le calificarea.

Formația de pe litoral a punctat din cinci eseuri și trei transformări, prin David Botezatu (două eseuri și trei transformări), Andrei Stăetu, Robert Dascălu și Victor Ivan (câte un eseu).

CSA CSS Steaua a reușit patru eseuri și o transformare.

Felicitări maxime tuturor celor implicați! Felicitări Steaua pentru joc! Felicitări Tomitanilor pentru promovarea Rugby-ului Constănțean!, este mesajul lui Cristian Cojocaru.


În cele 12 partide susținute până acum în sezonul regular, rugbyștii de pe litoral au înregistrat zece victorii și două eșecuri, ambele cu liderul clasamentului, care e și campioana în exercițiu de la U-16, ACS Șoimii – CS Dinamo.
 
Turneul final al categoriei U-16 se va desfășura în perioada 13 - 19 mai 2024, la Cluj-Napoca, în organizarea ACS Rugby Cluj Junior. Vor participa cele mai bune opt echipe din țară, primele trei clasate în seriile Muntenia și Transilvania, respectiv primele două clasate în seria Moldova.  
 
Echipa Under-14 de la Tomitanii a disputat la București, în Complexul Ghencea, două restanțe din campionatul AMRB, câștigându-le pe ambele: 17-5 cu CSA Steaua și 27-5 cu CSS Brenndorf.

La terminarea turului, micii Tomitani sunt neînvinși și ocupă prima poziție în clasament.  

Citește și:

Rugbyștii Under-16 de la Tomitanii Constanța, succes clar în deplasare cu ACS Rugby Academy - PCE Ilfov
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii