Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:48 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii Under-16 de la Tomitanii Constanța, succes clar în deplasare cu ACS Rugby Academy - PCE Ilfov

ro

06 Apr, 2024 20:32 953 Marime text

În etapa a 11-a a seriei Muntenia din întrecerea națională de rugby de la categoria de vârstă Under-16 (juniori 3), echipa de pe locul doi în clasament, Tomitanii Constanța, a jucat în deplasare, pe stadionul Arcul de Triumf din București, cu ACS Rugby Academy - PCE Ilfov.

Partida s-a încheiat cu succesul detașat al oaspeților, scor 47-15.

Pentru Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru), care au punctat din șapte eseuri și șase transformări, au marcat Stăetu – 3 eseuri, Botezatu – 5 transformări, Moise – un eseu și o transformare, Minciu, Gugiu și Ștefan – câte un eseu.

Gazdele au avut două eseuri, o transformare și o lovitură de pedeapsă.

Încă un pas spre turneul final la Under-16, este mesajul Tomitanilor.


În cele 11 partide susținute până acum în sezonul regular, rugbyștii de pe litoral au înegistrat nouă victorii și două eșecuri, ambele cu liderul clasamentului, care e și campioana în exercițiu de la U-16, ACS Șoimii – CS Dinamo.

În etapa precedentă, echipa Tomitanii a câștigat cu 5-0, prin neprezentarea adversarului, partida din deplasare cu CSA CSS Steaua 2.

Turneul final al categoriei U-16 se va desfășura în perioada 13 - 19 mai 2024, la Cluj-Napoca, în organizarea ACS Rugby Cluj Junior. Vor participa cele mai bune opt echipe din țară, primele trei clasate în seriile Muntenia și Transilvania, respectiv primele două clasate în seria Moldova.  

Citește și:

UPDATE. Rugby
Mare meci mare la Constanța, Tomitanii - ACS Șoimii Dinamo. Duelul primelor două clasate!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii