Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Rugby Mare meci mare la Constanța, Tomitanii - ACS Șoimii Dinamo. Duelul primelor două clasate!

ro

23 Mar, 2024 16:38 1359 Marime text
  • ACS Șoimii Dinamo este campioana en-titre de la U-16, iar în tur a învins la capătul unui meci strâns.
 
Stadionul „Mihai Naca“ din Constanța găzduiește duminică, 24 martie 2024, de la ora 13.00, meciul de rugby de la categoria de vârstă Under-16 (juniori III) dintre Tomitanii Constanța și ACS Șoimii Dinamo.
 
Partida se joacă în seria Muntenia a campionatului și contează pentru etapa a noua (a doua din retur), opunând primele două clasate. Oaspeții conduc clasamentul cu 38 de puncte, după ce au câștigat toate cele opt meciuri jucate până acum, pe când vicelidera Tomitanii (antrenor, Cristian Cojocaru) are cu trei puncte mai puțin, înregistrând șapte victorii și un eșec. În același timp, ACS Șoimii Dinamo este campioana en-titre de la U-16, iar, dacă avem în vedere că, în tur, echipa din capitală a învins la capătul unui meci strâns (scor 27-22), Tomitanii nutrind astfel o mare dorință de revanșă, avem imaginea completă a unei partide atractive, care nu trebuie ratată.
 
Victorii detașate în etapa precedentă
    
Clasamentul complet, după opt etape, arată astfel: 1. ACS Șoimii Dinamo - 38p, 2. Tomitanii Constanța - 35p, 3. CSA CSS Steaua - 27p, 4. CS Aurora Băicoi - ACSOV Pantelimon - 26p, 5. ACS Rugby Academy - PCE Ilfov - 16p, 6. CT Dinicu Golescu - CS Rapid - 10p, 7. CSM București - 4p, 8. CSA CSS Steaua II - 1p.
 
În etapa precedentă, prima din 2024, ambele adversare de duminică au câștigat detașat în deplasare: Tomitanii 58-0 cu CT Dinicu Golescu - CS Rapid, ACS Șoimii Dinamo 91-3 cu CSA CSS Steaua II.    
 
Turneul final, la Cluj-Napoca
 
Turneul final al categoriei U-16 se va desfășura în perioada 13 - 19 mai 2024, la Cluj-Napoca, în organizarea ACS Rugby Cluj Junior. Vor participa cele mai bune opt echipe din țară, primele trei clasate în seriile Muntenia și Transilvania, respectiv primele două clasate în seria Moldova. Față de propunerea anterioară, turneul final va avea loc cu o săptămâna mai devreme, întrucât între 21 și 24 mai 2024 se vor desfășura probele de aptitudini la clasele vocaționale.

UPDATE:

Partida s-a încheiat cu succesul echipei oaspete, scor 13-5 (3-0).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Tomitanii Constanța)
 
Citește și:
Tomitanii Constanța, cu ambele echipe pe podium. „A devenit o caracteristică a lunii noiembrie“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii