Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Selectionerul Aihan Omer sustine ca acuzele aduse de arbitrii danezi sunt nefondate

ro

19 Mar, 2009 15:15 754 Marime text

Scandalul provocat de presupusa tentativă de corupere a arbitrilor danezi ce au condus returul barajului pentru Mondiale dintre România şi Muntenegru e pură invenţie, a declarat, pentru Agerpres, selecţionerul naţionalei masculine, Aihan Omer, care susţine ferm că acuzele sunt nefondate.


România şi-a câştigat corect locul la Mondiale, spune Omer, care speră ca naţionala să continue pe acelaşi trend ascendent.
Potrivit unui articol publicat într-un cotidian danez, selecţionerul naţionalei de handbal masculin al României, Aihan Omer, şi Petre Paleu, fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal, i-ar fi aşteptat la aeroportul din Oradea pe cei doi arbitri danezi, propunându-le atunci suma de 30.000 de euro pentru fiecare, în schimbul unui arbitraj favorabil la partida cu Muntenegru.
Informaţia e confirmată şi de un oficial al Federaţiei daneze, care afirmă că tentativa de mită a fost raportată de cei doi arbitri şi la forului european.
'Nu există însă nici o reacţie din partea Federaţiei Europene. Scandalul presupusei mite oferite danezilor e o invenţie', a subliniat Aihan Omer, care se arată neplăcut surprins de acest atac.
Aihan Omer spune că nu a discutat deocamdată cu fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Handbal despre recentele acuze.
Chiar dacă nu ştie ce urmăresc cei ce au lansat zvonul, Aihan Omer e convins că atacul afectează imaginea handbalului masculin românesc.
'Minciuna e evidentă, iar sumele despre care se vorbeşte sunt enorme pentru nivelul câştigurilor din handbalul nostru', spune selecţionerul Aihan Omer.

Sursa: AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii