Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 19 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima Doamnă a României, mesaj pentru români în prima zi de Paște

ro

05 May, 2024 18:25 712 Marime text

 
  • Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Paştele ordotox, deşi ea şi soţul ei au sărbătorit în urmă cu mai bine de o lună.
     
Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Paştele ordotox, deşi ea şi soţul ei au sărbătorit în urmă cu mai bine de o lună.

„Lumina, Înţelepciunea şi Puterea lui Hristos să vă îmbrăţişeze! Cristos a înviat!”, a scris Carmen Iohannis pe contul său oficial de Facebook.


Preşedintele Klaus Iohannis a transmis şi el un mesaj de Paştele ordodox, în cursul zilei de sâmbătă.

„Sărbătoarea Sfintelor Paşti ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranţă în puterea tămăduitoare a credinţei şi a rugăciunii. În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a adăugat că „Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace şi bună înţelegere”.Citește și:
Tradiții și obiceiuri în a doua zi de Paște, numită și Lunea Albă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii