Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

ro

03 May, 2024 17:00 3409 Marime text
  • Este vorba de proiectul „Modernizare și supraetajare corp existent C1 – imobil servicii – alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier, transformare Corp C2 în parcare”, pe strada Pescăruș nr. 41A, Constanța.
  • Firma are un punct de lucru în Mamaia și unul în Ovidiu.
  •  Asociat unic și administrator al Imobiliaria Tomis SRL este Stere Uda, iar în 2022 firma a declarat un angajat, profit aproape 790.000 de lei și cifra de afaceri aproape 490.000 de lei.
 
Imobiliaria Tomis SRL va moderniza și supraetaja un imobil situat în municipiul Constanța. Din acest motiv, a solicitat și obținut de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 30 aprilie, Primăria Constanța a emis pentru Imobiliaria Tomis SRL autorizația de construire nr. 374 - Modernizare și supraetajare corp existent C1 - imobil servicii - alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier transformare corp C2 în parcare. Imobilul este situat pe strada Pescăruș nr. 41A, Constanța.
 
 
Despre Imobiliaria Tomis SRL
 
 
Potrivit termene.ro, Imobiliaria Tomis SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu, strada Centru Gospodăresc, și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Firma are un punct de lucru în Mamaia și unul în Ovidiu. Asociat unic și administrator este Stere Uda, iar în 2022 firma a declarat un angajat, profit aproape 790.000 de lei și cifra de afaceri aproape 490.000 de lei.
 
Reamitim că, anul trecut, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat societatea Imobiliaria Tomis SRL a solicita emiterea acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat în municipiul Constanța. Este vorba de proiectul „Modernizare și supraetajare corp existent C1 – imobil servicii – alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier, transformare Corp C2 în parcare”, pe strada Pescăruș nr. 41A, Constanța.
 
Amintim că, potrivit datelor oficiale transmise de primărie, CU a fost emis la data de 22 noiembrie 2023, are o valabilitate de 12 luni și vizează imobilul din Piața Pescăruș, nr. 41. Certificatul de urbanism este pentru „Extindere/supraetajare corp existent C1 -imobil servicii - alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier transformare corp C2 în parcare“ și este valabil până la data de 22 noiembrie 2024.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
Imobiliare Constanța: Stere Uda continuă investiția din Faleză Nord! Documentele, depuse la APM Constanța
 
Imobiliare Constanța: Imobiliaria Tomis SRL a obținut Certificat de urbanism pentru imobilul din Piața Pescăruș
 
Bloc de zece etaje, cu restaurant și piscină exterioară, edificat în Mamaia Nord. One Construction Top SRL, undă verde de la APM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii