Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Presiuni scăzute în Năvodari, Lumina și Corbu!

ro

05 May, 2024 21:34 575 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Astăzi, 5 mai 2024, s-a înregistrat o avarie pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 600 mm, în zona localității Lumina.
     
Astăzi, 5 mai 2024, s-a înregistrat o avarie pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 600 mm, în zona localității Lumina, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Pentru executarea intervenției, începând din această seară, de la ora 21.00 și până mâine dimineață, 6 mai 2034, ora 5.00 se reduce presiunea apei în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, inclusiv zonele Peninsulă și Industrială. Această situație va conduce la lipsa totală a apei în anumite zone, în funcție de topografia rețelei și de consumul înregistrat în perioada menționată. Totodată, lipsa apei se va înregistra și la etajele superioare ale blocurilor din zonele afectate.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile la parametrii optimi, în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Se execută lucrări de întreținere a rezervoarelor din Năvodari, Sibioara și Corbu de Sus!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii