Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:48 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii liberali constanteni vor sa aduca un suflu nou organizatiei

ro

10 Apr, 2009 03:17 839 Marime text
Membrii din noua conducere a tineretului liberal de la malul mării şi-au manifestat, ieri, convingerea că vor face tot posibilul ca poziţia organizaţiei de tineret liberal pe scena politică de la malul mării să se întărească.

La alegerile de week-end-ul trecut, noii structuri de conducere i-au fost date atribuţii clare în ceea ce priveşte sarcinile pe care le au de îndeplinit, astfel încât organizaţia tinerilor liberali de la Constanţa să aibă un alt suflu.
Vicepreşedintele TNL, Ionel Spătaru, a susţinut că este mândru „că filiala TNL Constanţa a devenit una dintre cele mai importante organizaţii la nivel naţional, fapt confirmat şi prin obţinerea celor două poziţii de conducere obţinute în cadrul congresului TNL".
Spătaru a primit, în urma organizării congresului, atribuţii în cadrul departamentului juridic, acesta urmând a se ocupa de organizarea şcolii de vară, de la sfârşitul lunii august. Secretarul general adjunct la nivel naţional al organizaţiei de tineret a PNL, Claudiu Teliceanu, a evidenţiat că şi-a propus să dezvolte partea de pregătire a tinerilor liberali prin înfiinţarea unei „Academii Liberale". „În fiecare lună se vor organiza traning-uri la care vor participa toţi tinerii din regiune. Acestora li se vor adăuga şcolile politice care vor fi organizate în acest an".
În perioada imediat următoare va avea loc Congresul Tinerilor Liberali Europeni, care se va desfăşura la Roma, în perioada 8 - 9 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii