Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

,,Caravana Europa în fiecare localitate" a ajuns și pe faleza Cazinonului din Constanța (FOTO)

ro

07 May, 2024 19:31 703 Marime text

Sursa galeriei foto: Facebook/ PNL



 
  • Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța anunță sosirea Caravanei „ Europa în fiecare localitate" și în municipiul Constanța.
 
 

 „Caravana Europa în fiecare localitate" a ajuns și pe faleza Cazinonului din Constanța. Prin intermediul acestui eveniment, organizat de Tineretul Național Liberal, dorim să atragem atenția asupra importanței apartenenței României la Uniunea Europeană, dar mai ales să subliniem oportunitățile pe care le avem din momentul aderării la marea familie”, transmite deputatul liberal, Bogdan Huțucă.

 
El susține , cu acest prilej, că Europa înseamnă dezvoltare, implicit solidaritate și colaborare.
 

„Pentru noi, Europa înseamnă dezvoltare, iar aceasta implică solidaritate, colaborare și investiții pentru bunăstarea fiecărei localități din județul nostru. Nu putem trece cu vederea faptul că primarii liberali au demonstrat importanța accesării fondurilor europene. Realizările sunt vizibile în cele aproape 30 de localități din județul Constanța unde avem primari PNL.
 
Totodată, fie că vorbim despre modernizarea infrastructurii, susținerea mediului de afaceri sau îmbunătățirea accesului la servicii de sănătate și educație, fondurile europene au reprezentat motorul principal al dezvoltării României.
 
Prin acest gest simbolic, alături de colegii din TNL, pot afirma cu tărie: Europa începe la Constanța!", specifică Bogdan Huțucă.
 

 
Citește și
 
ZIUA LIVEFlorin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii