Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce te costă să arunci molozul pe domeniul public din Constanța – mașina și 30.000 de lei FOTO+VIDEO

ro

07 May, 2024 12:51 851 Marime text
Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din lucrări de construcție pe domeniul public. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 30.000 lei, transmite printr-un comunicat Primăria Constanța.
 
Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoturismului folosit la săvârșirea contravenției.
 
Vă reamintim că municipiul Constanța este monitorizat în permanență prin sistemul de supraveghere cât și de polițiștii locali care manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare. 
 
Vă rugăm să rețineți că aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor.
 
Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă recomandăm să respectați prevederile legale privind gestionarea deseurilor și să predați  deșeurile inerte provenite din gospodărie sau de la lucrări de construcție, care nu necesită autorizație de construire, direct către operatorul de salubritate autorizat pe raza municipiului Constanța.
 
Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro
”, a transmis sursa citată.
 


Citește și:
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii