Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

ro

29 Apr, 2024 11:37 1438 Marime text








Astăzi, luni, 29 aprilie 2024, la ora 11.30, medicul chirug Cătălin Grasa își  depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța la alegerile locale din 9 iunie 2024.
 
Cătălin Grasa, medic primar chirurg,  este însoțit de reprezentanți ai echipei PSD Constanța, membrii Biroului Permanent Județean, candidații pentru funcția de consilier județean și președintele Organizației Județene PSD Constanța, senatorul Felix Stroe.
 
De asemenea, Cătălin Grasa este însoțit de primarii PSD din județ.

UPDATE:

„PSD l-a propus ca și candidat pe medicul Cătălin Grasa,  un medic care a efectuat 15.000 de operații. Avem o listă de 46 de candidați județeni, bine pregătiți, cu multă experiență, respectați  în comunitate. Pe listă se regăsesc ingineri, medici,  economiști, manageri, agronomi,  cadre didactice. O listă in care avem doamne. Veniți la vot și votați cu PSD ", a spus Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

„Vom demonstra că putem aduce calitate in ceea ce ne-am propus să facem", a declarat Cătălin Grasa



Cine este Cătălin Grasa

Născut la data de 18 mai 1966, Cătălin Grasa este medic primar chirurg în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei" Constanța, fost manager al instituției sanitare timp de mai mulți ani.

În anul 1991, Cătălin Grasa a absolvit Universitatea Carol Davila din Bucureşti, iar în anul 1995 a devenit medic specialist chirurg. În 2000, Cătălin Grasa este medic primar, iar în anul 2002 obţine titlul de doctor în ştiinţe medicale.

Până la numirea în funcţia de director medical, Cătălin Grasa a fost şef al Clinicii de Chirurgie.


  Citește și
LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii