Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

24 Apr, 2024 11:08 693 Marime text

 
  • George Tufă, președintele PNL Cumpăna, este candidatul din partea partidului pentru Primăria Cumpăna. 

George Tufă, președintele PNL Cumpăna, este candidatul din partea partidului pentru Primăria Cumpăna. Este consilier local în comuna unde dorește să urce pe scara ierarhică a administrației locale.
 
Tânăr antreprenor, vizionar și focusat pe bunăstarea locuitorilor din Cumpăna, George Tufă ne va vorbi de ce lipsuri are localitatea și cum poate să îmbunătățească viața cumpănenilor, prin proiectele propuse.
 
În cadrul unui interviu live la ZIUA de Constanța, vom discuta cu George Tufă, candidatul PNL pentru Primăria Cumpăna, despre aspirațiile pe care le are candidatul dacă va ajunge să ocupe funcția de primar. Interviul va avea loc pe 24 aprilie 2024, de la ora 11.00.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.
 

„Sunt de 4 ani consilier și președinte la PNL Cumpăna”.

„Este în lucru, practic, malul numai cade, se așteaptă fonduri pentru terasamente”.

„Casele de pe malul canalului funcționează cu o canalizare improvizată. Aceasta nu deversează apă. Din păcate funcționeză pe o conductă de 15 cm. Se așteaptă fonduri pentru o conductă mai mare”.

„Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate”.

„Este nevoie neaparat ca acest proiect să fie implementat cât mai repede”.

„Vorbim de nodul rutier, vorbim de parcul industrial. Acesta este în momentul de față, este blocat. Se va debloca, avem deja cele 50 de ha. El este cumva blocat în momentul de față, dar se va debloca cât mai repede”.

„Un alt proiect pe care îl promovăm este achiziționarea de două mari generatoare. Sunt probleme iarna. Au fost și vor fi, probabil peste tot. Noi nu trebuie să așteptăm Enelul să rezolve această problemă. Ar fi bine ca fiecare comună mare să aibă un reprezentant care să aibă disponibilitatea să lucreze până ajung reprezentanții Enel”. 

„Am discutat cu o firmă din Londra, specializată pe senzori, să punem senzori în localitatea pentru a afla calitatea apei, calitatea aerului, iar ultimul este un senzor fonic pentru poliția locală”.

„Ne dorim și noi aderarea la CT BUS. Este o soluție, dar trebuie să fim atenți. Cumva e o sabie cu două tăișuri. Acum, singura problemă pe care o avem este atitudinea șoferilor și supraaglomerarea mașinilor”.

„Acesta nu este proiect care se poate face de pe azi pe mâine”.

„Există un program de asfaltare. Asfaltări sunt, dar eu aș fi foarte atent la cum s-au făcut asfaltările. Mulți locuitori ne-au adus la cunoștință că canalizările nu funcționează, în unele zone se strâng bălți”.

„Inițial s-a pus problema de o pistă de bicicliști pe DN 39. Dar mai important este să avem trotuare. Noi ne dorim trotuare. Asta este necesar în principal”.

„Pe viitorul scurt eu militez pentru nu din cauza taxelor foarte mari. Poate într-un viitor îndepărtat da. În cel puțin 10 ani sper să nu ajungem acolo pentru că e nevoie de proiecte europene”.

„Cele mai mari, bineînțeles. Nu am făcut niciun fel de alianță cu cei de la PSD. Comuna trebuie să meargă mai departe. Am reușit să aducem mai mulți bani la nivel de comună. Ce ne dorim pe mai departe e ca lumea să înțeleagă că acolo e nevoie de un suflet tânăr”.

„Avem o relație profesională ok și atât (n.r. cu actualul primar). Nu exită o înțelegere tacită. Avem o relație strict profesională, chiar dacă ne mai împungem noi. Aceste dezbateri aduc întotdeauna bine. Și PSD-ul învață lucruri de la noi, dar și noi de la ei. Ne contrăm, dar din contrele astea iese ceva bun”.

„Negocierea mea în politică a fost fără presiune pe mine. Ce voi face dacă voi câștiga? Dreptul la muncă? Eu mi-am dorit și îmi doresc să merg în fața oamenilor și să le spun să mă pună la treabă”.

 „Toată lumea știe că eu am făcut sport de performanță. Fac și acum sport. E normal să investesc în sport. E normal să atrag oameni performanți. Avem antrenori de calitate, avem copii care fără sport acolo nu ar face nimic. Sportul este un element important în comuna Cumpăna”.

„Ei știu de ce trebuie făcută schimbarea. Eu îi rog să-mi dea șansa să pun osul la treabă. Nu are sens să ne apucăm noi să arătăm gropile, lipsa stațiilor de autobuz. Ei le știu bine și le știu și eu foarte bine”.





Citește și:
ZIUA LIVE: Cu ce proiecte intră în cursă George Tufă, candidatul PNL la Primăria Cumpăna?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii