Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Justiție Constanța Închisoare cu executare pentru un bărbat care a „poftit“ la caviar, brânză cu mucegai și salam nobil

ro

07 May, 2024 10:29 751 Marime text
  • Din verificări a rezultat că bunurile sustrase au fost: 1 bucată brânză cu mucegai, 5 bucăţi brânză Tiroler, 1 bucată salam nobil, 1 bucată brânză, 10 bucăţi cașcaval vacă, 1 bucată salam italienesc, 1 bucată salam, 1 borcan de caviar și 48 bucăţi salam Fuet, în valoare totală de aproximativ 830 lei.


Judecătoria Constanța a decis condamnarea unui bărbat, din județul Vâlcea, la pedeapsa de 1 an și 3 luni închisoare, cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
 
Dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.  
 
În actul de sesizare a instanței se arată că lucrătorii din cadrul Secției 4 Poliție au fost sesizați de angajații unui magazin, despre faptul că au reținut o persoană care a sustras bunuri din magazin.
 
Membrii echipajului de poliție deplasat la fața locului au luat legătura cu reprezentanta magazinului, și cu agenta de securitate, cea din urmă declarând verbal că în timp ce efectua serviciul și se afla în apropierea ușii de acces în magazin, a observat o persoană de sex bărbătesc care a încercat să iasă din incinta magazinului cu un cărucior plin de alimente, fără a le achita, moment în care s-a declanșat alarma.
 
Femeia spune că l-a oprit pe acel bărbat și a constatat că în coșul său erau mai multe produse alimentare.
 
La faţa locului a fost identificat bărbatul în cauză în persoana inculpatului, care a declarat verbal că a sustras produsele pentru că îi era foame şi nu avea bani să le plătească.
 
Din verificări a rezultat că bunurile sustrase au fost: 1 bucată brânză cu mucegai, 5 bucăţi brânză Tiroler, 1 bucată salam nobil, 1 bucată brânză, 10 bucăţi cașcaval vacă, 1 bucată salam italienesc, 1 bucată salam, 1 borcan de caviar și 48 bucăţi salam Fuet, în valoare totală de aproximativ 830 lei.
 
Toate produsele au fost recuperate şi predate magazinului, astfel că societatea a învederat ulterior, prin adresă, că nu se constituie parte civilă în cadrul procesului penal.

Sursa text: portal instanțe de judecată și rejust.ro 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cadouri „otrăvite“ pentru mai mulți bătrâni din Constanța! A intervenit Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română

 
Justitie Constanța
Cinci ani de închisoare cu executare pentru trei cutii de ton, ciocolată și două sticle de whisky


 
Constanța. Hoț cu gusturi fine!
Închisoare cu executare după ce furat șase sticle de șampanie Moet & Chandon Rose

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii