Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Document de urbanism pentru Mega Image din zona Trocadero

ro

07 May, 2024 10:13 946 Marime text
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Mega Image SRL, fiind vorba de magazinul Unitatea 69, localizat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Trocadero.
 
Prin CU 1171 din data de 7 mai 2024, se dorește modificarea de semnalistică și afișaje publicitare. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Despre Mega Image SRL


Potrivit termene.ro, Mega Image SRL a fost înființată în 1994, are sediul social în București, pe bulevardul Timișoara, nr. 26 și se ocupă de comerț cu amănuntul în magazine nespecializate cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.


Un magazin Mega Image funcționează și în cadrul Tomis Mall Constanța, iar firma are mai multe puncte de lucru în București, Constanța, precum și în alte localități.


Acționarul unic al Mega Image SRL este compania Delhaize The Lion Nederland B.V. din Țările de Jos, iar administratori sunt Mircea Marius Moga, Răzvan Munteanu (asociat unic al Nutri Serv SRL) și Mihai Adrian Spulber (asociat în Karla Travel SRL).


În 2022, Mega Image SRL a declarat 10.618 angajați, profit aproape 140 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 8,71 de miliarde de lei.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Autorizație de construire pentru Mega Image SRL. Este vizat magazinul de pe strada Unirii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii