Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:08 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

ro

01 May, 2024 14:34 648 Marime text



Invitatul ediției ZIUA LIVE este  vicepreședintele PSD, dr. Cătalin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Medicul pledează pentru necesitatea înființării unor centre de permanență medicale în zonele îndepărtate din judet dar și pentru obținerea finanțării și construirea unui Spital Regional și la Constanța, multidisciplinar, care să deservească întreaga Dobroge, județele limitrofe dar și afluxul crescut de turiști, din sezonul estival.

Candidatul PSD propune și organizarea de evenimente culturale de anvergură în județ, de importanță națională și internațională, în afara celor realizate de primăriile din județ sau orașul Constanța, în localități precum Costinești, 2 Mai, Histria etc. și dorește ca toate muzeele aflate în subordinea administrației județene să funcționeze în program extins în sezonul estival pentru turiștii care ajung la malul mării.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Interviul are loc joi, 2 mai de la ora 14.00.

Cine este Cătălin Grasa

Născut la data de 18 mai 1966, Cătălin Grasa este medic primar chirurg în cadrul Spitalului Clinc Judetean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei" Constanta, fost manager al instituției sanitare timp de mai mulți ani.

În anul 1991, Cătălin Grasa a absolvit Universitatea Carol Davila din Bucureşti, iar în anul 1995 a devenit medic specialist chirurg. În 2000, Cătălin Grasa este medic primar, iar în anul 2002 obţine titlul de doctor în ştiinţe medicale.

Până la numirea în funcţia de director medical, Cătălin Grasa a fost şef al Clinicii de Chirurgie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii