Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, constănțeni! Semaforul de la intersecția străzilor Tomis cu Tulcea va fi oprit (Galerie FOTO)

ro

07 May, 2024 14:45 662 Marime text
Sursa galeriei foto: Primăria Constanța



 
  • Sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea va fi oprit total pentru lucrări de modernizare, potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța.

De miercuri, 8 mai, începând cu ora 08:00 și până pe 10 mai, semafoarele din intersecția bulevardului Tomis cu strada Tulcea  vor fi complet oprite pentru a permite echipelor să intervină.
 

„Se vor monta stâlpi de semaforizare suplimentari și corpuri de semaforizare complet echipate cu lămpi led. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite”, precizează primăria.


Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de reprezentanți ai poliției.

„Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative.

În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră””, transmit edilii.

 
 
 
 
Citește și
 Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii