Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase firme vor furniza materiale sanitare Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (document)

ro

13 Feb, 2016 17:50 3181 Marime text
 
 

 

 


Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, cu locul principal de livrare în magazia spitalului situată pe bulevardul Tomis nr.145,a atribuit prin licitație deschisă - încheierea unui acor cadru contractul „Achizitiemateriale sanitare/33 loturi”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Valoarea totală finală a contractelor este de 951.927,2 lei. Astfel, operatorii economici cărora li s-a atribuit contractul au fost: Vavian Trading SRL (contractul cu numărul 5030) cu o valoare totală finală a contactului de 236.600 lei fără TVA, GenodynamicSRL(contract nr. 5033) cu o valoare totală finală de 168.204 lei fără TVA, Eurodiagonal SRL (contract nr. 5032) cu o valoare de 382.240 lei fără TVA, Vodimedicor SRL (contract nr. 5027) cu o valoare a contractului de 60.800 lei fără TVA, Tecmed Plus SRL (contract 5028) cu o valoare de 22.003,20 lei fără TVA și Tehno Electro Medical Company SRL (contract nr. 5029) cu o valoare totală finală a contractului de 82.080 lei fără TVA.
 
Detalii despre firmele câștigătoare:
 
Eurodiagonal SRL are sediul social în Oradea, pe strada Olimpiadei, numărul 7, iar activitatea principală a firmei este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Capitalul social al acestei firme înființate în 2009 este în valoare de 1.000 lei, integral vărsat. Asociatul unic al operatorului economic este Ladislau-Romeo Stark ce deține și funcția de administrator cu puteri depline.
 
Genodynamic SRL, cu sediul social în satul Ostratu, comuna Corbeanca, pe strada Nucului, numărul 11, mai exact este situat în cartierul Paradisul Verde, din județul Ilfov, a fost înființată în 2009. Activitatea principală a firmei este „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”, iar capitalul sicoal subscris al acesteia este de 200 lei, integral vărsat. Asociatul unic al societății este Gabriel Ghiţescu care deține și funcția de administrator cu puteri depline.
 
Societatea Tecmed Plus SRL, înființată în 2002, are sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe strada Mihai Eminescu, numărul 163, având un capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, activitatea principală a societății fiind „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”. Asocieții firmei sunt  Golopenţa D.P. Cristina Gabriela cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 96%, ce deține și funcția de administrator, și Golopenta Vlad cu doar 4%.
 
Tehno Electro Medical Company SRL, are sediul social în Bucureşti Sectorul 2, pe strada Căluşei, numărul 69A, și este deschisă din 2010. Activitatea principală a societății este „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”, aceasta deținând un capital social subscris în valoare de  10.000 lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Oana Mirela Bucur (ce deține un aport la capital de 5.000 lei), Bogdan Cristian Manea (cu un aport de1.670 lei) ce deține și funția de administrator, Bianca Cezara Manea (aport de 1.660 lei) și Anca Daniela Manea (cu un aport la capital de 1.670 lei).  
 
Înființată în 1993, firma Vavian Trading SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, pe strada Nisipari, numărul 27, deține un capital social subscris în valoare de 1.000 lei, integral vărsat, având ca și activitate principală „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”. Asiciații firmei sunt Vasile Dracea ce are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% și Mihai Andrei Dracea cu o cotă de 99%, ambii deținând și funcția de administratori ai firmei cu puteri depline.
 
Vodimedicor SRL, cu sediul social în județul Ilfov, orașul Voluntari, pe șoseaua Erou Nicolae Iancu, numărul 85M, a fost înființată în anul 2014. Acțivitatea principală a firmei este cercetare- dezvoltare în alte ştiinţe naturale şi inginerie”, și ae un capital social subscris de 1010 lei, integral vărsat. Asociații societății sunt Vodislav Gh. Cristinel-Spiridon (este și în funcția de administartor)  și Vodislav  Dana-Maria ambii deținând câte jumătate din cota de participare la beneficii şi pierderi. 

Anunţul complet al achiziţiei publice poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii