Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DSVSA Constanța a atribuit cinci contracte privind concesionarea serviciilor veterinare din CSV Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu (DOCUMENTE)

ro

26 Apr, 2024 11:06 610 Marime text
  • Serviciile veterinare din circumscripţiile sanitar- veterinare de asistență au fost concesionate de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
  • Mai exact este vorba despre următoarele circumscripţii sanitar-veterinare: Saraiu, Crucea, Fântânele, Hârșova și Mihai Viteazu din județul Constanța.
 
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța a atribuit a atribuit, pe data de 5 aprilie, mai multe contracate privind concesiunea serviciilor sanitar-veterinare pentru circumscripțiile sanita-veterinare CSV Saraiu, CSV Hârșova, CSV Crucea, CSV Fânânele și CAV Mihai Viteazu.
Contractul „Concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV Saraiu“, în valoare de 815.720,32 lei, a fost atribuit CMVI DR Badea Maria Cristina.

Și contractul „Concesiunea serviciilor sanitar-veterinare pentru CSV Hârșova“, în valoare de 667653,44 lei, a revenit CMVI DR. Badea Maria Cristina.

De asemenea, și contractul de concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV Crucea, în valoare de 745.572,84 lei, a fost adjudecat de CMVI DR. Badea Adrian.

Contractul de concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV CSV Mihai Viteazu, în valoare de  847.339,44 lei,  a revenit societății Cabmih Vet SRL.

Contract de concesiune servicii sanitar-veterinare pentru CSV Fântânele în valoare de 606.657,44 lei,  a revenit societății Cabmih Vet SRL.

Concesionarea serviciilor prevăzute la art. 15 alin. (2) Si (7) din Ordonanța Guvernului nr. 42/2004, cu modificările și completările ulterioare, respectiv servicii de supraveghere, prevenire, control și eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecția animalelor și protecția mediului, servicii de identificare și înregistrare a animalelor și a mișcării acestora, în condițiile legii, precum și de corectare a eventualelor erori sau neconformități generate de nerespectarea termenelor de înregistrare sau de greșeli de înregistrare și serviciile prevăzute la art. 15 alin (7) din OG 42/2004, aprobată cu modificări și completări prin Legea 215/2004, cu modificările și completările ulterioare.
 
Despre Cabmih Vet SRL
 
Înființată că anul 2019, firma are sediul pe strada Oltenilor, nr. 6, Sinoe, Județul Constanța și desfășoară activități veterinare.
Asociați firmei sunt: Andu Cosmin, cu 51% din capitalul social, și Pucerea Chirana, cu 49% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.

Potrivit termene.ro, Pucerea Chirana mai este asociat unic și administrator în Kira Len Grup SRL și Kiraelenys SRL.
Numele lui Sandu Cosmin apare în San-Cos Vet SRL și City Vet Health SRL. În anul 2023, firma cu 2 salariați a raportat o cifră de afaceri de 205.685 lei și un profit de 51.266 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțurile de achiziție publicate pe SEAP.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
 
Citește și

DSVSA Constanța cesionează, pentru patru ani, serviciile veterinare din județ. Contract de peste 5 milioane de lei (DOCUMENT)
 
DSVSA Constanța va dispune măsuri specifice pentru producerea, depozitarea, transportului şi valorificării cărnii și lactatelor pentru Sărbătorile Pascale

Cabmih Vet a reclamat DSVSA Constanţa la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Care este motivul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii