Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Spitalul Județean Constanța, asigurat prin Omniasig Vienna Insurance Group SA (DOCUMENT)

ro

31 Mar, 2024 17:00 607 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța
  • Valoarea contractului este de 267.000 de lei fără TVA, adică aproape 54.000 de euro, la cursul actual.
Omniasig Vienna Insurance Group SA a semnat, prin cumpărare directă, cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța contractul vizând „răspunderea civilă profesională a personalului aparținând domeniului medical“.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Eletronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 267.000 de lei fără TVA, adică aproape 54.000 de euro, la cursul actual.
 
În descrierea achiziției se arată: „Tip asigurare: Asigurarea de răspundere civilă a furnizorilor de servicii medicale; Date despre asigurare: Conform oferta din 20.03.2024 - Spitalul Clinic Județean de Urgență «SF.Apostol Andrei» Constanța Prima de asigurare: 267.000 Ron / bucată; (echivalent în RON a 53.400 Euro) Perioada de valabilitate: 12 luni Modalitate de plată: integral“.
 
Despre Omniasig Vienna Insurance Group SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 31 martie 2024, Omniasig Vienna Insurance Group SA a fost înființată în 2001, are sediul social în București, Sectorul 1 și se ocupă de alte activități de asigurări (exceptând asigurările de viață).
 
Compania are mai multe puncte de lucru în Constanța, dar și în alte zone din țară.
 
Acționarul principal este societatea austriacă Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe, urmată de Banca Comercială Română SA București, dar și de mai mulți acționari persoane fizice și juridice.
 
Membri în Directorat figurează Elena Ancuța Ifrim, Michael Krysztof Leja, Costinel Silviu Stratnic și Mihail Tecău.
 
Conform termene.ro, Omniasig Vienna Insurance Group SA figurează cu 13.677 de achiziții directe (RA Aeroportul Oradea, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Porolissum al Județului Sălaj printre autoritățile contractante) și 826 de contracte publice (Ministerul Apărării Naționale UM 02022 Constanța, UM 0575 București – Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, Serviciul de Ambulanță Județean Suceava printre autoritățile contractante).
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ședință CJC
Se aprobă costurile proiectului „Construire Corp nou - Urgențe - Traumatologie din cadrul SCJU Constanța" (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii